Zakelijk reisadviseur Lori Duin van Better Business Travel kent de reisbranche als haar broekzak. Het uitzoeken, plannen en boeken van een zakenreis vereist nou eenmaal kennis en ervaring. Zij kent de wegen in de reisbranche en maakt daarbij gebruik van een professioneel, internationaal reserveringssysteem voor smart ticketing. De zakelijk reisadviseur bouwde daarnaast in de loop der jaren een groot netwerk op dat ze handig kan inzetten.

Maar Better Business Travel gaat nog een stapje verder. Om écht zakenreizen op maat te bieden en écht te ontzorgen, leert Lori haar klanten graag een beetje beter kennen. Op die manier kan ze nog beter rekening houden met jouw waarden, voorkeuren en dus ook reiswensen.

Better Business Travel is een betrouwbare, professionele reispartner die met je meedenkt. Bij het regelen van een zakenreis wordt dan ook rekening gehouden met alle details. Visum nodig? Paspoort verlopen? Moet er een parkeerplaats worden geregeld op Schiphol? Wat voor huurauto past bij je budget? Is een overstap haalbaar? Aan alles wordt gedacht, zodat jij met een gerust hart de wereld kunt veroveren.

Zakenreizen | Lori Duin kent de reisbranche als haar broekzak